Poti cere oferta personalizata la numarul de telefon: 0724.469.361 sau mail: catering.gradinite@yahoo.ro
Oferta expusa este negociabila in functie de numarul meniurilor, de distanta unde va aflati si de preferintele pe care le aveti in alcatuirea meniurilor.
In cazul in care sunt copii cu diverse intolerante, le putem asigura un meniu adecvat.
- Mic dejun – 2 lei/portie (^300gr)
- Gustare /desert – 2 lei/portia (100-200gr)
- Fruct - 1.5 lei/portia (1 buc.)
- Pranz: felul I+felul II:
1. 6 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 40gr carne + 120 garnitura)
2. 7 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 60gr carne + 150 garnitura)
3. 8 lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 85gr carne + 180 garnitura)
4. 9 lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 105gr carne + 200 garnitura)
In contextul unei eventuale colaborari trebuie sa luati in calcul urmatoarele informantii:
-mancarea va fi livrata in vase de inox ermetice , amplasate in cutii de transport termoizolante sau in functie de preferinte in ambalaje de unica folosinta termoizolante (tacanurile sunt incluse in pret)
-preturile oferite includ TVA
-in cazul in care se opteaza pentru ambalaje de unica folosinta se mai adauga 1 leu la fiecare portie de mancare
-in cazul in care doriti alte gramaje la produse va rugam sa ne contactati pentru a va oferi pretul aferent
TIPURI DE MENIURI
MENIU SAPTAMANA 1
LUNI: Supa crema de legume cu crutoane / Chiftelute de pui si piure de cartofi / Clatite cu gem caise
MARTI: Supa de pui cu taitei de casa / Cartofi frantuzesti cu branza la cuptor / Negresa
MIERCURI: Bors de legume cu zdrente de ou / Musaca cu carne de pui / Pandispan cu fructe
JOI: Ciorba taraneasca de pui / Pulpe de pui la cuptor si ghiveci de legume proaspete / Placinta cu branza dulce si stafide
VINERI: Ciorba de perisoare de pui / Piept de pui la gratar cu mancarica de fasole verde / Chec cu cacao
MENIU SAPTAMANA 2
LUNI: Supa de pui cu galusti / Mamaliga cu branza si smantana / Mar in foetaj
MARTI: Supa crema de legume cu crutoane / Spaghete/pene cu piept de pui / Placinta cu mere
MIERCURI: Ciorba de fasole verde cu pui / Dovlecei/ardei umpluti cu carne de pui si orez / Galusti cu prune
JOI: Supa de rosii cu taitei de casa / Piept de pui la gratar si spanac / Clatite cu visine
VINERI: Supa de legume si pui / Cascaval pane cu legume sote / Orez cu lapte
MENIU SAPTAMANA 3
LUNI: Ciorba de loboda/salata / Mancare de fasole verde/mazare cu carne de pui / Salam de biscuiti
MARTI: Ciorba taraneasca de vaca / File cod in crusta aurie cu legume sote / Clatite cu capsuni
MIERCURI: Supa crema de legume si crutoane / Ghiveci de legume cu piept de pui la gratar / Pandispan cu fructe
JOI: Supa de pui cu galusti / Ostropel de pui cu piure de cartofi / Placinta cu branza dulce
VINERI: Bors de legume / Snitel de pui cu orez si legume / Negresa
MENIU SAPTAMANA 4
LUNI: Supa crema de legume cu crutoane / Lasagna de pui / Gris cu lapte
MARTI: Supa pui cu galusti / Pulpa de pui si cartofi la cuptor / Galusti cu prune
MIERCURI: Ciorba taraneasca cu pui / Cascaval pane cu legume sote / Placinta cu mere
JOI: Supa de pui cu fidea / Mancarica romaneasca de legume cu pui / Clatite cu gem visine
VINERI: Ciorba de dovlecei si legume / Chiftelute de pui marinate cu piure de cartofi / Mar in foetaj