Poti cere oferta personalizata la numarul de telefon: 0724.469.361 sau mail: catering.gradinite@yahoo.ro 

Oferta expusa este negociabila in functie de numarul meniurilor, de distanta unde va aflati si de preferintele pe care le aveti in alcatuirea meniurilor. 

In cazul in care sunt copii cu diverse  intolerante, le putem asigura un meniu adecvat.

Meniul se repeta o data la patru saptamani
 

-               Mic dejun – 2 lei/portie (^300gr)

-               Gustare /desert – 2 lei/portia (100-200gr)

-               Fruct - 1.5 lei/portia (1 buc.)

-               Pranz: felul I+felul II:

1.            6 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 40gr carne + 120 garnitura)

2.            7 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 60gr carne + 150 garnitura)

3.            8 lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 85gr carne + 180 garnitura)

4.            9  lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 105gr carne + 200 garnitura)

 

    In contextul unei eventuale colaborari trebuie sa luati in calcul urmatoarele informantii:

-mancarea va fi livrata in vase de inox ermetice , amplasate in cutii de transport termoizolante sau in functie de preferinte in ambalaje de unica folosinta termoizolante (tacanurile sunt incluse in pret)

-preturile oferite includ TVA

-in cazul in care se opteaza pentru ambalaje de unica folosinta se mai adauga 1 leu la fiecare portie de mancare

-in cazul in care doriti alte gramaje la produse va rugam sa ne contactati pentru a va oferi pretul aferent

 

TIPURI DE MENIURI

MENIU SAPTAMANA 1

 

LUNI:    Supa crema de legume cu crutoane / Chiftelute de pui si piure de cartofi / Clatite cu gem caise

MARTI:   Supa de pui cu taitei de casa / Cartofi frantuzesti cu branza la cuptor / Negresa

MIERCURI: Bors de legume cu zdrente de ou / Musaca cu carne de pui /  Pandispan cu fructe

JOI: Ciorba taraneasca de pui / Pulpe de pui la cuptor si ghiveci de legume proaspete / Placinta cu branza dulce si stafide

VINERI: Ciorba de perisoare de pui / Piept de pui la gratar cu mancarica de fasole verde / Chec cu cacao

                         

MENIU SAPTAMANA 2

 

LUNI: Supa de pui cu galusti / Mamaliga cu branza si smantana  / Mar in foetaj

MARTI: Supa crema de legume cu crutoane / Spaghete/pene cu piept de pui / Placinta cu mere

MIERCURI: Ciorba de fasole  verde cu pui / Dovlecei/ardei umpluti cu carne de pui  si orez / Galusti cu prune

JOI: Supa de rosii cu taitei de casa / Piept de pui la gratar si spanac / Clatite cu visine

VINERI: Supa de legume si pui  / Cascaval pane cu legume sote / Orez cu lapte

                       

MENIU SAPTAMANA 3

 

LUNI: Ciorba de loboda/salata / Mancare de fasole  verde/mazare cu carne de pui / Salam de biscuiti

MARTI: Ciorba taraneasca de vaca / File cod  in crusta aurie cu legume sote / Clatite cu capsuni

MIERCURI: Supa crema de legume si crutoane  / Ghiveci de legume cu piept de pui la gratar / Pandispan cu fructe

JOI: Supa de pui cu galusti / Ostropel de pui cu piure de cartofi / Placinta cu branza dulce

VINERI: Bors de legume / Snitel de pui cu orez si legume / Negresa

 

MENIU SAPTAMANA 4

 

LUNI: Supa crema de legume cu crutoane / Lasagna de pui / Gris cu lapte

MARTI: Supa pui cu galusti / Pulpa de pui si cartofi la cuptor / Galusti cu prune    

MIERCURI: Ciorba taraneasca cu pui / Cascaval pane cu legume sote / Placinta cu mere

JOI: Supa de pui cu fidea / Mancarica romaneasca de legume cu pui / Clatite cu gem visine       

VINERI: Ciorba de dovlecei si legume / Chiftelute de pui marinate cu piure de cartofi / Mar in foetaj