Poti cere oferta personalizata la numarul de telefon 0724.469.361 sau mail: catering.gradinite@yahoo.ro
- Pranz: felul I+felul II:
1. 6 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 40gr carne + 120 garnitura)
2. 7 lei/portia ( fel I = 30gr carne+200ml ciorba/supa si fel II = 560gr carne + 150 garnitura)
3. 8 lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 85gr carne + 180 garnitura)
4. 9 lei/portia ( fel I = 30gr carne+270ml ciorba/supa si fel II = 105gr carne + 200 garnitura
- Desert-2 lei/portia (100-200gr)
In contextul unei eventuale colaborari trebuie sa luati in calcul urmatoarele informantii:
-mancarea va fi livrata in vase de inox ermetice , amplasate in cutii de transport termoizolante sau in functie de preferinte in ambalaje de unica folosinta termoizolante (tacanurile sunt incluse in pret)
-preturile oferite includ TVA
-in cazul in care se opteaza pentru ambalaje de unica folosinta se mai adauga 1 leu la fiecare portie de mancare
-in cazul in care doriti alte gramaje la produse va rugam sa ne contactati pentru a va oferi pretul afferent.
MENIU SAPTAMANA 1
LUNI: Supa crema de legume cu crutoane / Chiftelute de pui si piure de cartofi / Clatite cu gem caise
MARTI: Supa de pui cu taitei de casa / Cartofi frantuzesti cu branza la cuptor / Negresa
MIERCURI: Bors de legume cu zdrente de ou / Musaca cu carne de pui / Pandispan cu fructe
JOI: Ciorba taraneasca de pui / Pulpe de pui la cuptor si ghiveci de legume proaspete / Placinta cu branza dulce
VINERI: Ciorba de perisoare de pui / Piept de pui la gratar cu mancarica de fasole verde / Chec cu cacao
MENIU SAPTAMANA 2
LUNI: Supa de pui cu galusti / Mamaliga cu branza si smantana / Mar in foetaj
MARTI: Supa crema de legume cu crutoane / Spaghete/pene cu piept de pui / Placinta cu mere
MIERCURI: Ciorba de fasole verde cu pui / Dovlecei/ardei umpluti cu carne de pui si orez / Galusti cu prune
JOI: Supa de rosii cu taitei de casa / Piept de pui la gratar si spanac / Clatite cu visine
VINERI: Supa de legume si pui / Cascaval pane cu legume sote / Orez cu lapte
MENIU SAPTAMANA 3
LUNI: Ciorba de loboda/salata / Mancare de fasole verde/mazare cu carne de pui / Salam de biscuiti
MARTI: Ciorba taraneasca de vaca / File cod in crusta aurie cu legume sote / Clatite cu capsuni
MIERCURI: Supa crema de legume si crutoane / Ghiveci de legume cu piept de pui la gratar / Pandispan cu fructe
JOI: Supa de pui cu galusti / Ostropel de pui cu piure de cartofi / Placinta cu branza dulce
VINERI: Bors de legume / Snitel de pui cu orez si legume / Negresa
MENIU SAPTAMANA 4
LUNI: Supa crema de legume cu crutoane / Lasagna de pui / Gris cu lapte
MARTI: Supa pui cu galusti / Pulpa de pui si cartofi la cuptor / Galusti cu prune
MIERCURI: Ciorba taraneasca cu pui / Cascaval pane cu legume sote / Placinta cu mere
JOI: Supa de pui cu fidea / Mancarica romaneasca de legume cu pui / Clatite cu gem visine
VINERI: Ciorba de dovlecei si legume / Chiftelute de pui marinate cu piure de cartofi / Mar in foetaj